căutare personalizată

Friday 1 May 2009

DE UNDE VENIM?

#similaritati ale numelor proprii intre slavicii din Balcani si poporul indian, arian:

-nume de fata Tanjia - folosit astazi si in tarile slavice din Europa dar si in Bangladesh

-numele "pristina" azi numele capitalei provinciei separatiste Kosovo si in numele data poporului sinhala ce traieste majoritar in Sri-Lanka, ei fiind indo-arieni; inseamna imaculat, virgin, originar primitiv.

-numele "maur" se gasea la un regat in India, mai tarziu in istorie il gasim la poporul NV african la cei care au si invadat peninsula iberica, acest nume se foloseste inca azi pentru a imigratii africani din Spania.


#calatoria in exil a printului Vijaya - Sri-Lanka si fondarea unui alt popor, seamana indentic cu plecarea printesei din Phenicia intr-un exil fortat si formeaza Cartagina.


#denumirea de "tarshish" pentru o localitate se regaseste de multe ori in Biblie, iar "cinnamon" a fost gasit plantat in Egiptul Antic ca dovada a schimbului comercial cu locuitorii insulei, iar cei ce au locuit ca sclavi au "furat" denumirea dupa ce au stat in Egipt 400 de ani.


#denumirea de "cinnamon" insemna scortisoara, acest cuvant fiind foarte apropiat fonetic cu denumirea de "ceylon" data Sri-Lankai, copac specific acestei insule.


#denumirea de "Gange" data celui mai mare rau din China inseamna "rau" deci "gange nu inseamna nimic, decar rau.

No comments:

Post a Comment